середу, 4 квітня 2018 р.

Хресна дорога

Настав час посту. Це час покаяння, очищення, навернення. Це — школа покути, в якій можна поглибити свою віру і переглянути своє життя, і на скільки це можливо — змінитись, примиритись з Богом і ближнім. Побороти свої немочі, навчитися стриманості. Це особлива нагода, коли ми можемо разом розважати над страстями Господніми, йти разом з Ісусом Хресною дорогою, з ним вмерти і воскреснути до нового життя. Це нагода попросити прощення, бо він постраждав за всіх нас, а нині кожного з нас кличе до добра і любові.
Учні 4-Б класу ЛЗСШ І ступеня №53 разом зі своїми батьками відгукнулися на цей поклик, відкрили свої серця і разом з Ісусом йшли Хресною дорогою, роздумуючи над ранами, терпіннями і смертю Спасителя всього світу у монастирі святого Онуфрія.

«Любий Ісусе, дорогий наш Спасителю, замість злих людей, строгих і несправедливих, мала громада дітей разом зі своїми батьками знову хоче іти з Тобою Хресною дорогою, хоче з Тобою разом переживати кожен крок на дорозі Твоїх терпінь», — говорили діти.
Після кожної стації школярі запалювали свічечки і виставили їх у формі серця.



Нехай ця свічечка горить,
За всі гріхи людських синів на світі.
Яких молитва матері свята,
Навчила Правду Божу розуміти.






Складаємо велику подяку за молитву, допомогу та підтримку отцю Антонію.



Немає коментарів:

Дописати коментар