пʼятницю, 27 вересня 2019 р.

Екскурсія у "Рай"... (Гарбузовий)

Сьогодні, 27 вересня ми побували на сироварні «Гарбузовий Рай», Городоцького району, с. Мильчиці. Підприємство спеціалізується на переробці молока, виробництві масла, сиру, консервуванні овочів та фруктів.
Свою сироварню подружжя назвало на честь собаки на кличку Гарбуз — «З Гарбузового раю». 
Доводиться купувати на фермі кількасот літрів молока. А сам процес варіння щодня займає приблизно 9 годин.
«Це не є важкий, але і не легкий процес. Це мистецтво. Тут є політ для фантазії. Тут можна творити. Ти можеш відійти собі від рецептури вправо-вліво. В результаті отримати зовсім інший сир», — розповідає власник.

І справді: до виробництва сиру ми підходили творчо: до кожного рецепту додавали щось своє. І фантазували над назвами: є Світанок, Довбуш, Гарбузик.