четвер, 16 листопада 2023 р.

Сімейні читання

А ви вірите у дива?

Сьогодні школярики 2-Б класу мали домашнє читання від п.Василя Воробця і мали змогу поринути у чарівний світ справжніх див напередодні дня святого Миколая. 

Історія про двох звичайних людей - маму і тата, які у передсвятковий час стали справжніми супергероями і взялися допомагати святому Миколаєві здійснювати дитячі мрії.

А особливо, якщо це мрія особливої дитини, яка позбавлена найціннішого у дитинстві - здатності пересуватися на обох здорових ніжках без допомоги візка.



Головний герой казки - пʼятирічний Марко з далекого Карпатського селища, який мріє про вертоліт і змогу вільно пересуватися поганими дорогами власного села.

А ще - справжні герої - це люди, які допомогли Миколаєві здійснити  Маркову мрію.

Сьогодні у нас дуже багато людей, колишніх військових, ветеранів війни, які стали у нашому суспільстві людьми з особливими потребами. Усім їм треба диво, до творення якого варто долучитися кожному з нас - від малого до літнього - і попросити у святого Миколая аби Він допоміг усім цим людям влитися у суспільство і почуватися захищеними попри свої особливості.

Історія про те, де кожен з нас сьогодні вже є тим супергероєм, який робить все, аби мрії наших захисників здійснювалися. 

Вірмо в дива і випрохуємо дива для країни, захисників, дітей і кожного з нас у нашого святого Чудотворця.

Немає коментарів:

Дописати коментар