вівторок, 12 лютого 2019 р.

В гостях у видавництва

Наш світ все ще сповнений див і несподіванок. Незважаючи на стрімкий науковий прогрес, залишаються речі направду дивовижні. І одним з найбільших чудес світу є книга!
У цьому вкотре переконалися учні нашого класу. Адже у них з'явилася можливість відвідати неймовірне місце - місце, де народжується книга. Так, 1-Б знову на екскурсії - в гостях у видавництва " Старого Лева". 
Зустріли нас доброзичливо і мило зі словами: "Дорогі друзі! Чи ви вже чули про Старого Лева, що оселився у княжому місті". Звичайно ж, чули! Але від різноманіття  яскравих друкованих видань очі розбігались і у дітей, і у дорослих. А запах нової книжки можна порівняти хіба що з ароматом свіжозвареної кави! Пані Наталка Малетич познайомила наше товариство з книжковими новинками, прочитала уривок з казкової повісті Ірини Лазуткіної "Єнотик Бо і повітряна куля", і абсолютно всіх закохала в читання. Звісно, кожен учень забажав придбати книгу на згадку, а книга, як відомо, є найкращим придбанням! 
Думаю, любов до книги формується в дитинстві, згодом у школі. І хоча сьогодні ми можемо знайти інформацію, клацнувши кілька разів у телефоні, ніщо не замінить "живої" книги, можливості погортати сторінки, побути з нею тет-а-тет.







Немає коментарів:

Дописати коментар